Alphen Art Event 2023

Alphen Art Event 2023: Gabber art

Op 9, 10 en 11 juni 2023 voltrok zich een episch hoofdstuk in mijn artistieke avontuur. Voor het allereerst mocht ik mijn stempel drukken op een expositie, en niet zomaar een, maar het prestigieuze Alphen Art 2023-evenement. Op een bescheiden rek van 3 x 3 meter mocht ik Gabber Art tentoon stellen.

Dit weekend was veel meer dan alleen een kunsttentoonstelling. Het was een explosie van kunst, muziek en de allesomvattende Gabber-gemeenschap die me door de jaren heen heeft geïnspireerd. Terwijl mijn kunstwerken opdoemden in de schijnwerpers, was het de mensenmassa die dit evenement transformeerde tot een ware rollercoaster van emoties.

Een moment dat de adrenaline deed stromen, was meteen op vrijdag, toen niemand minder dan "Mr. Thunderdome" in levenden lijve verscheen om mijn creaties te aanschouwen. Het voelde als een surrealistische ontmoeting, wetende dat deze icoon van de Gabber-cultuur mijn werk onder de loep nam. Zijn aanwezigheid was als een stempel van goedkeuring op mijn artistieke reis. En het begin van een jongensdroom.

Maar de magie van dit weekend lag niet alleen in de schijnwerpers. Het was de onvoorwaardelijke steun van mijn Gabber-familie die mijn hart in vuur en vlam zette. Gabbers uit alle uithoeken van Nederland en zelfs over de grens, van Friesland tot Nijmegen, van Duitsland tot Zeeland, verenigden zich om mijn kunst te zien schitteren en me toe te juichen. Het was een indrukwekkend bewijs van de hechte banden binnen deze gemeenschap.

Toch wil ik het meest speciale licht schijnen op mijn Gabber-makkers die het hele weekend aan mijn zijde stonden. Jullie waren niet alleen toeschouwers; jullie waren mede-avonturiers op dit turbulente pad van creativiteit. Jullie energie en aanmoediging hebben mijn hart sneller doen kloppen en me aangespoord om mijn artistieke roeping te volgen.

Alphen Art 2023 was niet slechts een expositie; het was een spektakel, een epische reis door kunst, en een ode aan de Gabber-gemeenschap. Dit weekend zal voor altijd in mijn geheugen gegrift staan als een keerpunt in mijn leven, en ik kijk reikhalzend uit naar wat de toekomst in petto heeft voor mijn Gabber Art.

Mijn oprechte dank aan allen die deel uitmaakten van dit onvergetelijke avontuur en die me ondersteunden op mijn pad als kunstenaar. Samen zullen we doorgaan, de passie voor kunst en muziek verspreiden en de vlam van de Gabber-cultuur brandend houden. De reis gaat door, en wie weet welk avontuur ons nog te wachten staat.

Terug naar blog

Check my limited edition Art prints